Uitnodiging voor alle Mustang-rijders en liefhebbers

17/05/2019

Op zaterdag 7 september wil Ford een wereldrecord breken door een parade te organiseren 
van 1001 Ford Mustangs op het legendarische Ford Lommel Proving Ground.

55 jaar Ford Mustang

De Ford Mustang blaast 55 kaarsjes uit. Ter ere van de verjaardag van het iconische model kondigde Ford België eind maart een wereldrecordpoging aan: een parade van 1001 Mustangs. De voorbije twee weken hebben al meer dan 550 eigenaars van een Ford Mustang zich kandidaat gesteld. Zij zullen op 7 september deel uitmaken van het spektakel op Ford Lommel Proving Ground.

Mustang 1001 Parade

Niet enkel maakt u deel uit van een nieuw wereldrecord, bovendien krijgt u ook exclusieve toegang tot de Ford Lommel Proving Ground! Gegarandeerd een unieke beleving. Alle types Ford Mustang zijn welkom, zowel jong als oud, Fastback of Convertible! Deelnemen is gratis, u dient u enkel en alleen in te schrijven.

Doe gratis mee!

Ford Mustang Ford Mustang

Ford Mustang Ford Mustang

Ford Mustang Ford Mustang

Een stukje geschiedenis

De legende startte op 17 april 1964 en telt vandaag meer fans dan ooit, sinds de zesde generatie zo goed als wereldwijd verkrijgbaar is.

Dat ons land een van de belangrijkste Europese markten is voor het legendarische model, bleek tijdens het door ‘The Mustang Garage’ georganiseerde ‘Mustang Fever’in Heusden-Zolder. Daar streken meer dan 800 Ford Mustangs van alle generaties neer.

Tijdens het Mustang Fever event ging de recordpoging in september vaak over de tongen. Ford verwacht dan ook heel wat extra inschrijvingen in de komende dagen en roept Mustang-eigenaars die erbij willen zijn op om niet te wachten met in te schrijven.

In de reeds ontvangen inschrijvingen blijkt trouwens dat het geen louter Belgisch feestje wordt. Heel wat eigenaars uit Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en zelfs het Verenigd Koninkrijk stelden hun kandidatuur.

Testrit aanvragenDoorzoek onze stock

Een parade met meer dan 1000 Ford Mustangs

Dat is het doel van de wereldrecordpoging op zaterdag 7 september 2019 bij Ford Lommel Proving Ground. In maart 2019 staat het huidige record op 960 en werd op 3 december 2017 in Toluca, Mexico, gevestigd.

Alle eigenaren van een Ford Mustang van elke generatie sinds 1964 worden uitgenodigd om gratis deel te nemen met hun auto.

Bent u in het bezit van een Ford Mustang en wilt u deelnemen aan deze wereldrecordpoging? Klik op de knop hieronder om u te registreren!

Registreer u hier

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws